Home » Uslovi Korištenja

Uslovi Korištenja

Piše admin

Opšte informacije

Korištenjem i pristupom stranicama domene daysmagazin.com korisnici izjavljuju da su saglasni i upoznati sa uslovima i pravilima korištenja stranice i korisničkih ličnih podataka.

Days Magazin svojim posjetiocima nudi tačne, objektivne i relevantne informacije iz društvene, kreativne i poslovne oblasti. To je omogućeno kroz objave članaka na aktuelne teme iz pomenutih oblasti, pojašnjenja pojmova, javno dostupan prostor za ocjenu i komentare od strane registrovanih korisnika.

Kopiranje, prenošenje i distribucija sadržaja sa web portala daysmagazin.com dozvoljena je isključivo uz saglasnost i na upit putem info@daysmagazin.com

Korisnici koriste i upravljaju ovim informacijama na svoju odgovornost i slažu se da se ovi uslovi odnose se na cjelokupan sadržaj Days Magazina.

Korištenjem daysmagazin.com korisnici prihvataju Uslove korištenja kao i Izjavom o ličnim podacima i privatnosti te daju saglasnost daysmagazin.com da ih putem elektronskih kanala periodično informiše o novostima i punudama iz pomenutih ioblasti. Ukoliko žele, korisnici se mogu odjaviti sa ovih servisa portala daysmagazin.com a o tome nas obavijestiti putem mail adrese info@daysmagazin.com.

Prenošenje sadržaja koji nisu u skladu sa Uslovima korištenja i Izjavom o ličnim podacima i privatnosti podataka strogo su zabranjeni. Pored toga, prenos sadržaja bez odobrenja portala daysmagazin.com kao i informacije, ponude bilo kakvih usluga ili proizvoda, reklamiranje i oglašavanje, bez odobrenja ne smiju biti komunicirati na stranicama web portala.

Bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz ili koji je u vezi s ovim Uslovima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti je suda u Sarajevu, s čime je korisnik saglasan i daje svoj pristanak korištenjem ovih internetskih stranica. Web portal daysmagazin.com u vlasništvu je agencije DAYS.

Podaci objavljeni na portalu kdaysmagazin.com su podaci promjenljive kategorije i imaju informativni karakter.

Registracijom na www.daysmagazin.com smatra se da je korisnik u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio Uslove korištenja.

Za sva dodatna pitanja, komentare ili sugestije stojimo Vam na raspolaganju i ohrabrujemo da nam se obratite putem email adrese info@daysmagazin.com

Pravila prenosa sadržaja

DaysMagazin.com ohrabruje prenose svojih sadržaja sa ciljem ispunjena svoje misij.

U procesu prenošenja našeg sadržaja profesionalnost i kolegijalnost nalažu obavezno navođenje izvora sadržaja kao i direktnog linka na sadržaj (ukoliko se radi o internet mediju).

Za slučaj da niste sigurni kako ili na koji način prenijeti i preuzeti sadržaj uvijek budite slobodni da nas kontaktirate za upit i savjet.

blank
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00